Opdrachtgevers en projecten van Selling Online

Online Marketing Kwartet

In januari 2021 heb ik mijn zelf ontwikkelde Online Marketing Kwartet uitgegeven. Het kwartet bevat 11 thema's met elk 4 termen die aan het thema verbonden zijn. Voor elke term staat er een korte definitie op de kaart. Met het kwartet laat jij als docent/trainer studenten of professionals op een interactieve manier vertrouwd raken met de brede scope en het jargon van het vakgebied online marketing.

Lees meer »

Webshop noplasticplease.nl

Na enkele jaren werkervaring als webshop manager van 2011 tot 2015 heb ik een eigen e-commerce bedrijf opgestart. De kop ging er af met Bamboetandenborstels.nl in februari 2019. De sales en het assortiment groeiden dusdanig dat ik in december 2020, samen met mijn partner, een bredere shop heb gelanceerd met een grote variatie in plasticvrije en duurzame producten.

Lees meer »

Google Digitale Werkplaats

In de Google Digitale Werkplaats krijgen ondernemers, professionals en studenten training over online marketing. Hierin leren zij de digitale vaardigheden aan waarmee zij hun bedrijf en carrière verder kunnen ontwikkelen. De sessies vinden momenteel allemaal online plaats. Bekijk de agenda en meld je gratis aan via onderstaande knop. 

Lees meer »

LAB Nova College

In mijn baan bij het ROC Nova College in Haarlem heb ik verschillende projecten opgezet waarbij een brug wordt geslagen tussen studenten en ondernemers.

Lees meer »

Online marketing ondersteuning Topicus

Sinds 2017 werk ik regelmatig als webtekstschrijver en online marketingadviseur voor Topicus Zorg en dochteronderneming NETQ Healthcare. Ik heb veel (interview)artikelen geschreven en de communicatie rondom de integratie van NETQ Healthcare en Topicus begeleid. Een aantal voorbeelden van artikelen:

Lees meer »

Trainingen/gastlessen op maat

Wil je graag een op maat gemaakte training of lezing over een of meerdere aspecten van online marketing? Bel of mail mij dan om de mogelijkheden te bespreken. Ook nodig ik je van harte uit om contact te zoeken via Linkedin.

Lees meer »